REPRESENTATIONS IN ARCHITECTURE. A methodological guide for seminar works. Presentation techniques

56,70 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

An apariție: 2014
Autor: VASILE MARCU
ISBN: 978-606-20-0141-4
Nr. pagini: 164
Lucrarea conţine ilustraţii din Grecia, în principal, include perspective în diverse tehnici, fiind o prezentare de arhitectură clasică, ambientală, de proiectare a peisajului, adresată studenților de la facultăţile de arhitectură. Reprezintă un ghid metodologic pentru seminarul de lucrări, dar şi pentru non-profesioniştii care iubesc imaginea.
Scopul a fost de a realiza o călătorie prin lumea formelor construite, înregistrate de către filtrul profesional de arhitect.
Gama de tipuri, de metode, de prezentare grafică, de la concepţia detaliată a unui maximum de atenţie, a însemnat o analiză aprofundată, cu un caracter de notaţie a ceea ce se numeşte prezentarea clasică de arhitectură şi ambient design.
This book, containing illustrations from Greece mainly, which includes perspectives in various techniques, addresses to the students of the faculties of architecture, thus being a methodological guide for the seminar works, and to everyone interested in the study of a classical architecture presentation, ambient design, landscape and to the non-professionals who love the image.

(from Epilogue)