ACȚIUNE ȘI TEORIE ÎN EDUCAȚIE / WALK THE TALK IN EDUCATION

57,12 lei

Categorie:

Descriere

Personalități ale vieții spirituale și științifice în dialog cu Matei Georgescu / Personalities of the spiritual and scientific life in depth-dialogue with Matei Georgescu

An apariție: 2014

ISBN: 978-606-20-0127-8

Nr. pagini: 450

Volumul de față, materializare a proiectului de cercetare științifică Spiritualitatea în serviciul educației, inițiat de Universitatea Spiru Haret, este rezultatul întâlnirilor, în zona valorilor profunde, dintre oameni și instituții. Ideea proiectului a fost aceea de a pune în dialog cunoașterea milenară a tradițiilor spirituale cu cea științifică – intenție fundamental integrativă. Conferințele au generat înregistrări difuzate în cadrul emisiunilor TVH: Interviurile TVH și Universitaria.

Volumul Acțiune și teorie în educație susține o abordare implicită asupra educației. De aceea, el nu este o colecție de teorii despre educație, ci un excurs prin istorii de viață remarcabile, care sunt educație și nu declarații despre educație. Puterea unui om este o măsură a faptelor sale, de aceea cuvântul personalităților, care se regăsesc în acest volum, are putere.

(din Gânduri înainte, Matei Georgescu)