CULEGERE DE TESTE-GRILĂ PENTRU EXAMENUL DE LICENȚĂ. Programul de studii universitare de licență: CONTABILITATE ȘI INFORMATICĂ DE GESTIUNE. Ed. a V-a

55,44 lei

Descriere

An apariție: 2021

Autor: LUCIAN DOREL ILINCUȚĂ (coord.)

ISBN: 978-606-20-0439-2

Nr. pagini: 272

 

Cartea vă propune trecerea în revistă, prin intermediul testelor-grilă, a tematicii celor mai importante discipline din planul de învăţământ al programului de studii universitare de licenţă Contabilitate şi informatică de gestiune.

Testele-grilă reţinute în această lucrare au o calitate importantă, şi anume aceea că, deşi vin din trecut (unele au mai fost folosite şi anterior la diferite examene în cadrul evaluărilor pe parcurs, examenelor finale şi/sau examenului de licenţă), ele sunt actualizate, în majoritate, prin construcţie şi rezolvare (indicarea răspunsului corect) în raport cu ceea ce este modern, naţional, european şi internaţional, în domeniul programului de studii universitare de licenţă Contabilitate şi informatică de gestiune.

Această lucrare cuprinde un număr de 670 de grile şi se adresează atât candidaţilor la examenul de licenţă, cât şi studenţilor în pregătirea testărilor şi examenelor curente. Disciplinele reţinute de Culegerea de teste-grilă sunt: Economie – 70 de grile; Analiză economico-financiară (dificultate uşoară, medie, mare) – 60 de grile; Contabilitate (Baze) – 120 de grile; Contabilitate financiară – 150 de grile; Contabilitate de gestiune – 60 de grile; Informatică de gestiune (Programare şi Baze de date) – 95 de grile; Sisteme informatice de gestiune (SIG) – 60 de grile; Sisteme informatice pentru asistarea deciziei (SIAD) – 55 de grile.

Confruntând conţinutul acestei lucrări cu tot ceea ce s-a scris în domeniul de interes abordat, cititorii vor avea satisfacţia de a beneficia, printr-un minimum de efort, de maximul de rezultate în fiecare dintre cele două părţi ale binomului Contabilitate şi Informaticii de gestiune ce definesc una dintre cele mai grele meserii, dar şi plină de satisfacţii – meseria de Contabil.