Publică o carte la Editura Fundației România de Mâine!

Te ajutăm să devii cunoscut!

Acum îți poți publica lucrările la editura noastră.

Completează toate datele din formular cu atenție. Documentele pe care le ai de încărcat în acest formular sunt: interiorul cărții și coperta. Interiorul pe care îl vei încărca va fi cartea paginată în format Word.doc. Designul de copertă și paginarea vor fi efectuate de editură, pe baza propunerilor tale.

Editura noastră va evalua manuscrisul tău în ce privește necesitatea corecturii/redactării, titlului, paginării și designului de copertă și îți va face o ofertă de publicare, care va include și costurile de tipărire. După ce vei primi costul de tipărire, vei face o opțiune pentru tirajul pe care dorești să-l publici, vei semna un contract de publicare și vei achita un avans de 50% din valoarea totală a lucrării.

TIRAJ MINIM: 100 exemplare/titlu

Editura îți va oferi consultanță pentru optimizarea costurilor, astfel încât să plătești cât mai puțin pentru o lucrare de calitate!

Cărțile publicate pe suport de hârtie (ediții tipărite) beneficiază de ISBN și casetă CIP de la Biblioteca Națională a României.
Editura va rezolva toate aspectele legale: eliberare ISBN, obținere descriere CIP, inclusiv livrarea la Biblioteca Națională a României a celor 12 exemplare pentru depozitul legal de carte.


 


  ex. Drum în penumbră În cazul în care cartea ta are titlu și subtitlu vei trece subtitlul în continuarea titlului, sub forma Titlu: subtitlu Ex. Jocuri de culise: o radiografie actuală a politicii


  ex. Ioan Mihail; În cazul în care există mai mulți autori, îi vei trece în ordinea importanței, astfel: Dan Georgescu, Cristian Popa, Radu Nichifor. Când publicați sub pseudonim, folosiți pseudonimul și precizați pentru Editor. Ex. Ioan Mihail (pseudonim)


  Se va trece anul publicării: ex. 2021


  La descrierea cărții nu se vor folosi diacritice. Nu sunt acceptate descrierile cu greșeli de ortografie sau punctuație. Numărul maxim de caractere cu spații al descrierii este de 1500.


  Sunt permise următoarele tipuri de fișiere: Dacă manuscrisul are nevoie de corectură, paginare, formatare, corectură, încărcați cartea în format .doc. Dimensiunea maximă a fișierului/fișierelor este de 10MB. Pentru dimensiuni mai mari de 10 MB, transferă fișierul prin https://wetransfer.com/ După primirea materialului încărcat veți primi un mail de confirmare și vi se va face oferta de publicare.


  Sunt permise următoarele tipuri de fișiere: .jpg sau tiff, la rezoluție de 300 de DPI, format CMYK pentru tipar sau RGB. Dimensiunea maximă a fișierului este de 10MB. Pentru dimensiuni mai mari de 10 MB, transferă fișierul prin https://wetransfer.com/ Dacă designul de copertă nu corespunde standardului de publicare sau este făcut neprofesionist, acesta va fi făcut de editură, pe baza unei propuneri agreate de ambele părți.


  Ion Ionescu este de profesie...


  Se va atașa o poză de autor in format jpg.


  Se va trece website-ul autorului / blogul personal, pagina de FB, etc.


  Îți vei trece numele și prenumele real, așa cum apare în actul tău de identitate.


  Se va atașa o poză de autor in format jpg sau pdf pentru Contractul de publicare.


  Adresa de e-mail va fi folosită exclusiv pentru corespondența între tine și editură. Verifică cu atenție adresa, altfel nu avem cum să ținem legătura sau să-ți răspundem la solicitări.


  Verifică numărul de telefon. Te vom suna în cazul în care avem nevoie de clarificări.